1 company, meerdere contacten exporteren.

Het Nederlandse Act! forum
brnrtts
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 apr

1 company, meerdere contacten exporteren.

Bericht door brnrtts » 11 apr

Hallo

We zijn intern onze database op punt aan het zetten, maar soms hebben we per bedrijf/company, meerdere contacten nodig (gezien niet iedereen altijd bereikbaar is, of er verschillende functies dienen bereikt te worden). Nu hebben we hier extra velden toegevoegd, die dus per company de mogelijkheid bieden meerdere contacten in te voegen.

Is er een mogelijkheid om dit op een andere manier bij te houden? Want hier intern, exporteren wij onze klanten vaak naar Excel-lijsten of naar een ERP-systeem.

Indien mijn vraag niet duidelijk zou zijn, of een bepaald aspect ervan, gelieve mij hierop te wijzen.

Met vriendelijke groeten

Tijs

Bennie Derks
Berichten: 11
Lid geworden op: 02 feb

Re: 1 company, meerdere contacten exporteren.

Bericht door Bennie Derks » 12 apr

Wij koppelen meerdere contactpersonen aan 1 bedrijf. In de kaart van de persoon en dan op het knopje acter de bedrijfsnaam om hem aan een bedrijf te koppelen.
Als je dan alle mensen van een bedrijf wil tzien kun je op de bedrijfsnaam klikken en dan zie je een lijstje met de contactpersonen van dat ene bedrijf.
Succes.

brnrtts
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 apr

Re: 1 company, meerdere contacten exporteren.

Bericht door brnrtts » 12 apr

Alvast bedankt, maar als ik een ingevulde fiche neem van een contact, dan kan ik bij company niet op die 3 puntjes klikken, of bedoel je dit niet met de 'knopje achter de bedrijfsnaam' (zie bijgevoegde foto, rood omkaderd). Is hier een uitbreiding voor nodig, of zit ik hier niet in de kaart van een persoon?

Inge van Gemert
Berichten: 507
Lid geworden op: 18 okt

Re: 1 company, meerdere contacten exporteren.

Bericht door Inge van Gemert » 22 apr

Je hebt niet voldoende rechten om deze contactpersoon aan een bedrijf te koppelen. Kijk bij het tabblad Contact Access wie de Record manager is van dit contact. Vraag of die persoon of- jou record manager maakt - of zorg dat je meer rechten in de hele database krijgt met behulp van Tools - Define Users.

Plaats reactie