Warning: session_start(): Session callback expects true/false return value in /customers/b/9/0/actforum.nl/httpd.www/sys/CODOF/Util.php on line 84 Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: ) in /customers/b/9/0/actforum.nl/httpd.www/sys/CODOF/Util.php on line 84 Cloud | Act! CRM Support Helpdesk

Hallo,

Ik zou graag mijn act database in de cloud zetten zodat ik er altijd bij kan. Ik heb een harde schijf die in de cloud is.
Kan dat en hoe doe ik dat?

Bedankt.
Pieter.

Hallo, Ik zou graag mijn act database in de cloud zetten zodat ik er altijd bij kan. Ik heb een harde schijf die in de cloud is. Kan dat en hoe doe ik dat? Bedankt. Pieter.
Gebruikersnaam is geimporteerd van het oude Act! forum

Hallo Pieter,

Je kunt een Act! database op een lokale harde schijf plaatsen, als deze als interne schijf wordt gezien door je pc. Dat is meestal niet het geval met een NAS schijf.
Als je gebruik maakt van onze Cloud services kun je wel altijd bij je database, en heb je bovendien toegang via tablets en smartphones.
Log in op onze demo site op http://act.inkey.net met gebruikersnaam test.

Met vriendelijke groet,

Inge van Gemert
INKEY automatisering

Hallo Pieter, Je kunt een Act! database op een lokale harde schijf plaatsen, als deze als interne schijf wordt gezien door je pc. Dat is meestal niet het geval met een NAS schijf. Als je gebruik maakt van onze Cloud services kun je wel altijd bij je database, en heb je bovendien toegang via tablets en smartphones. Log in op onze demo site op [http://act.inkey.net](http://act.inkey.net "http://act.inkey.net") met gebruikersnaam test. Met vriendelijke groet, Inge van Gemert INKEY automatisering
214
x bekeken
1
reacties
1
volgers
live voorbeeld
minimaal 10 tekens
WAARSCHUWING: Je bent genoemd %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien.
Opslaan...
Opgeslagen
Alle berichten in dit onderwerp zullen worden verwijderd ?
Concept ... Klik om door te gaan met typen
Verwijder concept