Warning: session_start(): Session callback expects true/false return value in /customers/b/9/0/actforum.nl/httpd.www/sys/CODOF/Util.php on line 84 Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: ) in /customers/b/9/0/actforum.nl/httpd.www/sys/CODOF/Util.php on line 84 ACT! in de Cloud | Act! CRM Support Helpdesk

Hallo allemaal. Ik lees zoveel over in de cloud en dat is helemaal hip enzo. Wie van jullie werkt met ACT! in de cloud? Er wat is het precies? Sorry hoor maar wij werken gewoon met ACT! op de computer van ons eigen netwerk. <!-- s&lt;schaam&gt; -->&lt;schaam&gt;<!-- s&lt;schaam&gt; --> En jullie? Ik zou het leuk vinden eens wat te lezen van andere ACT! gebruyikers. Groetjes Marie.

Hallo allemaal. Ik lees zoveel over in de cloud en dat is helemaal hip enzo. Wie van jullie werkt met ACT! in de cloud? Er wat is het precies? Sorry hoor maar wij werken gewoon met ACT! op de computer van ons eigen netwerk. &lt;!-- s&amp;lt;schaam&amp;gt; --&gt;&lt;img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt="&amp;lt;schaam&amp;gt;" title="ik schaam me" /&gt;&lt;!-- s&amp;lt;schaam&amp;gt; --&gt; En jullie? Ik zou het leuk vinden eens wat te lezen van andere ACT! gebruyikers. Groetjes Marie.
113
x bekeken
0
reacties
0
volgers
live voorbeeld
minimaal 10 tekens
WAARSCHUWING: Je bent genoemd %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien.
Opslaan...
Opgeslagen
Alle berichten in dit onderwerp zullen worden verwijderd ?
Concept ... Klik om door te gaan met typen
Verwijder concept