shopify stats

Wij hebben de ACT!Translator voor ACT! gemaakt. Hiermee kunt u uw taal kiezen, waaronder natuurlijk Nederlands, maar ook Duits, Frans, Spaans, Russisch, Tsjechisch of Pools. Download en meer informatie op http://www.acttranslator.com
Deze ACT! addon zorgt ervoor dat u altijd met de laatste hotfixes en updates kunt werken die uitgebracht worden voor de Amerikaanse/Engelse versie van ACT!. U hoeft dus niet meer, zoals vroeger, een jaar te wachten tot ACT! werd uitgebracht in het Nederlands. Bovendien kunt u zelfs verschillende talen combineren binnen 1 bedrijf. Als u met collega's werkt die Engelstalig of Duitstalig zijn dan kunnen zij bijvoorbeeld Duits kiezen en uzelf Nederlands.
Deze addon is slechts € 25,- per gebruiker, maar ontvangt u gratis als u bij ons uw licentie voor Act! koopt!

Wij hebben de ACT!Translator voor ACT! gemaakt. Hiermee kunt u uw taal kiezen, waaronder natuurlijk Nederlands, maar ook Duits, Frans, Spaans, Russisch, Tsjechisch of Pools. Download en meer informatie op http://www.acttranslator.com Deze ACT! addon zorgt ervoor dat u altijd met de laatste hotfixes en updates kunt werken die uitgebracht worden voor de Amerikaanse/Engelse versie van ACT!. U hoeft dus niet meer, zoals vroeger, een jaar te wachten tot ACT! werd uitgebracht in het Nederlands. Bovendien kunt u zelfs verschillende talen combineren binnen 1 bedrijf. Als u met collega's werkt die Engelstalig of Duitstalig zijn dan kunnen zij bijvoorbeeld Duits kiezen en uzelf Nederlands. Deze addon is slechts € 25,- per gebruiker, maar ontvangt u gratis als u bij ons uw licentie voor Act! koopt!
edited Jan 11 '15 om 8:15 pm
61
x bekeken
0
reacties
0
volgers
live voorbeeld
minimaal 10 tekens
WAARSCHUWING: Je bent genoemd %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien.
Opslaan...
Opgeslagen
Alle berichten in dit onderwerp zullen worden verwijderd ?
Concept ... Klik om door te gaan met typen
Verwijder concept